Hol lehet aranyat nagy mennyiségben venni?
félelmed alaptalan.
egyébként, hogy lehet egy házat Ft ben és bankban tartani? :D
am vállalkozásba kezdj azzal jobban jársz.
Hát ha ez az álmod...
Beírod a googleba, hogy "arany tömb". Ott kapsz kb millió linket. Átnézed. Azt amelyik a legolcsóbb, legszimpatikusabb, felhívod és megveszed. 1 hét alatt beszerzik neked a kivánt mennyiséget.
Arra figyelj, hogy London Good Delivery listán szereplő gyártó tömbjét vedd csak meg. Ha ezen gyártók valamelyikének aranytömbjét veszed meg akkor az garantáltan elfogadják bárhol a világon.
Azért „kell” Good Delivery aranyat venni, mert hiába adok el én neked egy pont 1000g-os 99,99% tisztaságú aranytömböt amit én itthon öntöttem a konyhába. Azt nem biztos hogy más majd tőled meg veszi. (Vagy csak törtaranyként veszi meg.) A Good Delivery listás arany pedig egy kvázi minőségbiztosítás, azt a világ minden részén elfogadják. Függetlenül attól, hogy épp egy ruszki GD aranyat vettél, vagy egy svájcit.
Magyarországon általában a svájci Heareus, vagy a belga Umicore aranyat forgalmaznak, ezek pedig GD listás cégek, szóval ezek okésak. De ezért kérdezz rá mielőtt veszel.
Nagy mennyiségben magas áron, akár milliókért lehet kapni.
A félelmed pedig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!