Meddig tarthat az ingatlanpiac jelenlegi gyengélkedése?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2.5 év múlva szeretnék egy kisebb lakást vásárolni Budapesten, ahol egyetem alatt lakhatnék pár haverommal. Vajon még akkor is a mostani relatíve alacsony árakon vásárolhatok majd?2012. jan. 9. 21:16
2/9 anonim válasza:
Sajnos jóval a mai árak alatt lesz majd az eladási ár!!
3/9 A kérdező kommentje:
Ez végül is nekem kedvező lenne (nem fogom szerintem eladni mindjárt egyetem után) hacsaknem az ingatlan értékével párhuzamosan vagy még "jobban" veszít a pénzem is értékéből...
2012. jan. 10. 16:30
4/9 anonim válasza:
A megoldás, hogy jó helyen lévőt veszel,
amit utána majd ki tudsz adni a többi egyetemistának!!
5/9 tetro válasza:
a lakás kiadás nagyon jó biznisz jelenleg. veszel egy lakást 15millióért. ki tudod adni a lakásértékének kb 6%-ért egy évre. jó eséllyel ebből a 6%-ból amikor a bérlő kiköltözik a felét ráköltheted a lakásra, hogy újra kifesd, vegyél megint új bútort... nem biztos de van rá esély. közben a lakásod ára rövid és középtávon még az inflációval arányosan se fog növekedni. ennél még akkor is jobban jársz ha simán csak a bankban hagyod a pénzed valami kockázat mentes lekötési formában. és szeretnék is gratulálni az előttem szólónak a remek tanácsához :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam már rá.
De ha a fővárosban kapnék munkát egyetem után valószínűleg ott is maradnék lakni egy ideig. Hacsaknem haza jövök vidékre a szüleimhez. Ezt a két lehetőséget látom most, nem hinném hogy vennék/bérelnék magamnak (még)egy tényleg picike lakást a munkahelyemhez közelebb, miközben ennek is nagy része hitelre lesz.
De addig még nyerhetek a lottón vagy valami:)
2012. jan. 11. 19:11
7/9 anonim válasza:
tetro fiam,
te nagyon hü*lye vagy!!
9/9 A kérdező kommentje:
# 7
én is kíváncsi lennék mivel nem értesz egyet, illetve hogy van-e esetleg más 5leted.
2012. jan. 12. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!