Mennyire megbízhatók az aukciós oldalak?
Figyelt kérdés
utazó ágyat szeretnék venni és van 1-2 tök jó áron,de nem tudom mennyire bizzak benne hogy meg is fogom kapni amit kifizetek.Tapasztalatokat várok.Köszönöm!2009. máj. 24. 19:37
1/10 anonim válasza:
én kb 1-2 éve vásárolok ilyen oldalon, és adok is el, eddig nekem nem volt problémám vele.
2/10 anonim válasza:
Én is sokat adok-veszek és soha semmi problémám nem volt!! Nyugodt szívvel ajánlom!
3/10 anonim válasza:
Én a teszveszen szoktam vásárolni, és eddig csak pozitív élményeim vannak. Nagyon olcsón sikerült kombi kiságyat venni, szivaccsal, ágyneművel, baldahinnal együtt volt 13.000. Legutóbb meg a babakocsit vettük onnan 8000ft-ért, ami szintén nagyon szuper. Többször rendeltem már sálat, mezt a páromnak, azok is kifogástalan állapotban és nagyon gyorsan megérkeztek. De lehet, hogy csak szerencsém van. :)
4/10 anonim válasza:
Szia! Én is szoktam ilyen oldalakról vásárolni, csk jő
ó tapasztalataim vannak. Eddig mindig nagyon ferr eledókkal volt kapcsolatom, szerintem, aki ott akarja a dolgait eladni, nem akarja a másikat átvágni. Eddig mindig olyan árut kaptam, amilyennek az eladó leírta, lefényképezte.
5/10 anonim válasza:
Én is csak megerősíteni tudom, amit a többiek írnak, több,mint 3 éve vásárolok ott, de még soha nem volt semmi gondom!
6/10 anonim válasza:
Én a vaterát szoktam használni, eddig nem volt vele gondom.
7/10 anonim válasza:
Nekünk nem volt ilyen szerencsénk, a TeszVesz-en belefutottunk egy csalóba, 30 ezer forintunk bánja! Azért mertük átutalni a pénzt, mert pozitív visszajelzései voltak, de ahogy utaltunk, rá 1-2 napra elkezdtek csordogálni a negatív visszajelzések, hetekig hazudozott össze-vissza a telefonba, nem is értem, mégis mit gondolt, hiszen tudtuk a nevét, számlaszámát, mindent! Velünk együtt összesen 32-en jelentették fel a csajt, bírósági ügy lett belőle, szerintem sosem fogjuk visszakapni a pénzt. Mi ezek után csak úgy veszünk bármit is, ha személyesen lehet átvenni, készpénzes fizetéssel. Hát mi így jártunk, ráadásul ez volt az első vásárlásunk aukciós oldalon :(
8/10 anonim válasza:
Évek óta adok-veszek gond nélkül:-)
9/10 anonim válasza:
Több mint egy éve vásárlok a teszveszen,vaterán és gond nélkül.Bár még nagy összeget nem utaltam sahova,mert inkább elmentem a termékért.De ha át is vágnának biztos felkeresném és ügy is lenne belőle.
10/10 anonim válasza:
Én a Vaterán szoktam vásárolni, eddig semmilyen gond nem volt vele. Arra azért odafigyelek, hogy az eladóról legyenek pozitív visszajelzések, ez általában biztosíték rá, hogy az üzlet problémamentesen működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!