Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eladok dolgokat különböző...

Eladok dolgokat különböző aukciós oldalakon, ebből meg lehet élni? Vagy mennyit lehet keresni vele?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy elég jó képeket készítek, és talán azokat árusíthatnám, vagy használt ruha boltban vennék jó állapotú ruhákat, és azt eladnám. Van valakinek tapasztalata? Mit gondoltok erről?
2012. jan. 2. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Posta miatt nem nagyon éri meg a vásárlónak. Jó áron kell adni, többet egyszerre egy aukcióban.
2012. jan. 2. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki aukciós oldalakból él.
2012. jan. 2. 02:32
 3/4 csibexke ***** válasza:

Csak egy a kérdés,hogy amiböl él,azt mennyiért szerzi be,mert ez a nem mindegy...

Ja és mit takar,hogy ebböl él....

2012. jan. 2. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ördög a részletekben rejlik.

Aki jól csinálja meg tud belőle élni, aki nem az meg nem.

Kb mintha focista lennél. Abból meg tudnál élni? Ha úgy focizol mint én akkor tuti nem, mert sehova sem kellenél. Ha meg úgy mint Dzsudzsák, akkor igen jól meg lehet belőle élni.

Én kiegészítésnek használtam a vaterát, kb havi 2-300 ezreket forgalmaztam aminek kb a fele volt az árrés - de itt azért sokéves tapasztalattal és bolti háttérrel (tehát a beszerzésre volt egy komoly forrásom).

Átlagember áruismeret nélkül (tehát aki nem tudja, hogy mit, kinek, hogyan, honnan) nem hiszem, hogy meg tud élni.

2012. jan. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!