Alexandra vásárlási utalványokat fel tudom valahol váltani pénzre?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 01:03
1/5 Katoonene válasza:
Én megveszem harmadáron őket. Lehet más felajánlja érte a felét. Jobbat nem tudok, mekkora az összeg?
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt, szerintem nem lehet. Csak ismerőssel...
3/5 anonim válasza:
Bemégy egy Alexandrába, beállsz a pénztár elé és felajánlod a vevőknek, hogy 20%-kal olcsóbban megvehetik az utalványodat.
4/5 anonim válasza:
Legfeljebb, ahogy az előttem szólók is írták. "Hivatalos úton" semmiképp, a boltban készpénzre utalványt sosem váltanak, és teljesen árat sem hiszem, hogy fizet érte bárki is, hiszen akkor mi értelme neki... Akkor odaáll a pénztárhoz, és kifizeti a könyvet annyiért.
5/5 anonim válasza:
hirdesd, meg a vaterán valamennyi engedménnyel, meg aztán úgyis fognak alkudni belölle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!