Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vaterán vásárolt számítógépe...

A vaterán vásárolt számítógépem 150. 000Ft volt, és úgy kaptam meg hogy nem volt működőképes, mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

A pénzt nem akarja visszaadni, azt mondja hogy nálam romlott el! Az aukcióban ez volt feltüntetve.:

AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A szállítás, postázás bekövetkeztével eredő hibákért nem vállalok semminemű felelősséget. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.

Jelentsem fel?

2011. dec. 25. 14:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy vidd el szervizbe a sz.gépet és javíttasd meg!... Ha nem akarod, hogy vesszen a 150.000 forintod...

(első voltam)

2011. dec. 25. 19:05
 22/30 anonim ***** válasza:

150K-ert bemehettel voln a boltba es vehettel volna egy egesz korrekt gepet + monitort. Te inkabb vallaltad a kockazatot, hogy minden garancia nelkul megveszed a hasznalt gepet.

Ha a kacsa nem tud uszni nem a viz a hulye!

Mostanaban nagy divat a perrel valo fenyegetozes. En azt mondom csak akkor fenyegetozz ha komolyan gondolod...

2011. dec. 25. 19:34
 23/30 Bartos András válasza:
Nézd meg a hátúl a billenő kapcsoló be van e kapcsolva!
2011. dec. 25. 21:04
 24/30 Bartos András válasza:
!Én is rendszeresen vásárolok kisebb nagyobb értékbe használ cuccokat postai után vétellel nagyobb részben de soha nem fordult elő semmi gond bár a vaterát nem szeretem inkább a jofogás ,apród, express stb vásárolok mert itt minden olcsóbb itt nincs jutalék rendszer teljesen ingyenesek a hirdetések!Persze ott a telefon mindjárt lehet hívni nincs licit nincs elkötelezetség!Szóval felejtsd el a vaterát hidd el nem mindenki szemét!De ha mégis akkor megmutatnám neki hogy kivel szórakozzon azt hiszem
2011. dec. 25. 21:17
 25/30 anonim ***** válasza:
Szállítás során a rázkódás miatt simán előfordulhat, hogy valami kicsúszott a helyéről, vagy meglazult egy kábel. Érdemes lenne szétszedni, és megmozgatni az összes kábel csatlakozását és a videokártyát meg a memóriamodul(ok)a)t kivenni-visszatenni. A proci nem tud mozogni, az erősen le van rögzítve.
2011. dec. 26. 11:24
 26/30 anonim ***** válasza:

Lehet vásárolni Vaterán is, azért van az eladó értékelésére lehetőség hogy a felhasználók közül ki tudják szűrni a simliseket... Vaterán is vannak olyan boltok ahol meg mernék venni használt műszaki cikket akár előre utalással/kiszállítással is, mert:

-a Vaterán is vannak bejegyzett cégek, hivatalos szervízek, stb.

-a Vaterán is vannak olyanok akik adnak garanciát használt cikekkre

-a Vaterán is van aki hajlandó visszafizetni és visszavenni a működésképtelen cikkeket annak ellenére hogy nem adott garanciát.

2011. dec. 26. 13:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Értékelés sem ér sokat.Elad egy raklap 100ft-os akármit azt el is küldi rendesen mindenkinek kap egy rakás pozitívat ,ott virít a 100%pozitív a neve mellett, aztán utána jön a palimadárfogás a 100ezer pluszos árukkal ahol már hirtelen megváltozik.No meg ismerősök egymást pluszolják felfelé,meg kamulicitálnak. Látatlanba előre fizetni felelőtlenség.
2011. dec. 26. 15:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Én boltban vettem gyári (?) új PC-t, telepíteni se lehetett rá semmit..

Kiderült, le volt csúszva a DVD adat csatlakozója.

Garos volt, pecsételve, de egy darab dróttal, pálcikával vissza tudtam tolni a helyére, onnan kezdve ment...

Nem ártana körülnézni, mi lehet a baj....

(De egy ilyen gar.feltétel mellett vásárolni az durva)

Szoktam Vaterán vásárolni, de ha ez lenne ott biztos nem vennék. Ennyi pénzért vaterán már csúcs gépet kell adni!

2011. dec. 29. 11:37
 29/30 csibexke ***** válasza:

Tényleg érdekes a történet.

Több hiba is van,de orvosolhatók.

Ekkora összegért már boltba is feléért kapsz,erös gépet,igy kizárt a pofáraesés,mert gari is van.

Vateráéknál én mindig személyesre törekszem,hogy minimálisra csökkenjen az átverés lehetösége.

Eladásnál meg ha nem simliskedsz,féltenivalod sincsen :)

Javaslom én is a gép javittatását,mert inkább javittasd meg 10-20.000 ft ért,minthogy ottáljon a 150.000 ft os géped,aaminek az értéke folyamatosan csökken,pláne hogy használt.

El is adhatod utána ha a pénz kell,de ugy is bukni fogsz :(

de javasol még az is,amit a többiek irtak,hogy lépésenként átnézed a gépet.

Kezdve a konektortol a legutolso csatlakozásig.

Nyilván rájösz hol a bibi,mert ha pl. alaplapon sdemmi se világit,akkor táp gond lehet,de ha googleval utánanézel és van otthon gépalkatrész,akkor még ha passzol ki is cserélheted....

2012. jan. 15. 09:53
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol tart a történet, de hozzá se nyúlni, mert úgyis beperlem ahol esélytelen vagy, nincs értelme.

Gép oldala leszed, összes csatlakozót alaplapról, eszközökről lehúz, csak a tápot külön indítani mindenféle terhelés nélkül.

Fejből nem tudom, de két egymás mellett lévő pontot kell a csatlakozóban rövidrezárni és akkor indul(?) a táp. Ha kell megkeresem Neked, melyik kettőt.

Ha nem indul, egy + táppal megúsztad.

Aztán lehet továbbmenni...

2012. jan. 15. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!