Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit takarítasz meg egy...

Mennyit takarítasz meg egy hónapban?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki mennyit tesz félre a fizetéséből egy hónapban. Mert én magam is azt vettem észre, hogy mi, magyarok nem nagyon akarunk félrerakni és ezért inkább feleslegesen hitelbe verjük magunkat. Én még csak 26 éves vagyok, de szerintem az egyetlen megoldás az öngondoskodás. Minden hónapban egy fix összeget félrerakok egy megtakarítási számlára, amelyből majd jut nyaralásra, esetleg autóvásárlásra, és egyéb váratlan kiadásokra is, így nem szorulok rá a hitelfelvételre.
2011. dec. 16. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Kb 100-120 ezer körül tudok megtakarítani havonta, plusz 30-40 ezer a havi kamat a meglevő megtakarításaimra.
2011. dec. 16. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
11 ezret teszek félre havonta. Ez nem sok, de mivel diák vagyok, ennél több nem megy, ez is csak nehezen. Úgy tervezem, hogy ha elkezdtk dolgozni, akkor ezt az összeget minimum a jövedelmem 20%-áig emelem, de ha sokat keresnék (nem fogok :( ), akkor még jobban.
2011. dec. 16. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
semmit, örülök ha a 80ezer ft fizetésemből el tudom tartani magam.
2011. dec. 16. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sincs lehetőségem még félrerakni, pedig rendkívül fontos, hogy az ember elérje az eltervezett céljait, örülök, hogy már 26 évesen így látod.

Én majd az OVB-n kersztül keresek egy biztonságos, jó hozamú megtakarítási formát.

2011. dec. 16. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Egyébként én havi 50-60 ezer Ft-ot tudok félretenni. Sajnos ennél többet nem tudok, mert albérletet is kell fizetnem.
2011. dec. 16. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Albérletre fizetünk 75-95 ezret....a párom 80-95 ezer forint között keres...Végzett szociális munkás vagyok állás nélkül.szerinted mennyit rakunk félre? 23N
2011. dec. 17. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
És mibe rakod félre azt a 50-60 ezret? hagyod a párna alatt elinflálódni? :)
2011. dec. 17. 12:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem a párna alatt tartom, hanem megy egy megtakarítási számlára.
2011. dec. 17. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 40-et fizetek fundamentára, 10-et önkéntes manyupba, és még kb 50-t félrerakok havonta
2011. dec. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!