Ez valóban ilyen egyszerű és tökéletes?
Figyelt kérdés
Az alábbi linken egy elég könnyű módszer található pénzkeresésre pontosabban nyerésre. Szerintem nem én vagyok az első aki ebbe belebotlik barangolva az interneten. A módszer amit leírnak működik, kipróbáltam játékpénzzel, de valamiért még is hihetetlen.
Kicsit hosszú de azért érdemes elolvasni. Nem MLM meg hasonló eszetlenségek...
2011. dec. 15. 23:53
2/6 anonim válasza:
Ennek a kivédésére általában vannak felső tétkorlátok.
Ha ezekben a kaszinókban nincsen, az furcsa lenne...
3/6 anonim válasza:
A matematiai modell elméletben tényleg működik, sőt, még tovább is lehet fejleszteni, hogy mindkét színt megjátszod egyszerre, és a vesztes tétet duplázod, a nyertest meg kedzed elölről, így elméletben minden körben nyersz, ha nem nulla jön ki. Régebben csináltam is rá szimulációt excel-ben. Azt ugyan nem vettem bele, hogy mi van, ha a nullát is megjátszottam volna folyamatosan, de a mindkét szín elég biztosnak tűnt papíron. Sajnos azonban még a véletlenszámgenerátorral is kijött néha 10-15 pörgetésen át tartó hosszú azonos színű sorozat, ami nagyon nagy bukó.
4/6 A kérdező kommentje:
Van felső tétkorlát. A játék előtt lehet választani három lehetőség közül, hogy mennyi legyen az alsó és a felső tétkorlát.
2011. dec. 16. 13:04
5/6 anonim válasza:
Ilyen egyszerű, csak ma már az online kaszinókban is figyelik és kitiltanak, ha ilyet játszol. Elég egyszerű egy szkripttel figyelni, ki tesz ilyen téteket, függetlenül attól, hogy közben játszol-e más játékkal is.
6/6 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem, hogy ez így túl szép... Köszi, én nem értek az ilyen netes dolgokhoz...
Azért a játékpénznél hagyják ezt a taktikát használni :D Jó kis csalogató és hirdetik is, pl facebookon.
2011. dec. 16. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!