Szeretnék karácsonykor dolgozni, hol tudnék?
egy napra,egy estére akarsz munkát? hát nehéz...olyan helyre nem fognak csupán egy napra beosztani beugrónak,ahol egyébként rendesen lehetne dolgozni,mert nem ismernek,nem tudják,tényleg megállod-e a helyedet x dolgozó helyett,amúgy pedig szerintem sok olyan szenteste dolgozó ember lenne,aki cserélne veled,ha ő otthon lehetne a családjával,míg te robotolsz helyette...csak valahogy nem hiszem,hogy ezt egy főnök,egy felettes beosztásban levő ember be merné vállalni...
Mihez értesz?(én nem tudok neked ebben segíteni,csak hogy mégis - a többiek is- többet tudjanak rólad?Földrajzilag,helyileg hol vállalnál munkát?Milyen munkára gondoltál?
nem feltétlen egy napra, tehát nem feltétlen aznap kezdenék, bár igazad van lassan már késő betanulni
budapesti vagyok,
igen, nekem is az a problémám, hogy kettőkor kb. minden bezár
végzettségem szerint cukrász vagyok, de dolgoztam már rendezvényszervező irodánál, igaz gyakornokként, egy kevés adminisztráció, anyagbeszerzés, rendezvényi felszerelés, lebontás, standolás, felszolgálás, "hostkodás"
és még anno annyiféle diákmunkát csináltam már, huh sorolom
árufeltöltés, területrendezés, leltározás (ruhaüzletben, autóalkatrész gyárban), üveggyapot lemez gyárban betanított munkás, üzlet(be)rendezés, pet palack gyárban gyártósori munkás, csomagolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!