Hogyan tudok eladni vásáron?
Szombathelyen lakom, és van minden héten zsibvásár. Hogyan tudnám eladni a régi cuccaim, amelyek még jó állapotban vannak/nem is használtam őket?
Mármint nem is lehet nekem (18 éves lány vagyok) csak úgy kimenni zsibvásárra vagy kell helyjegy standhoz vagy hogyan?
helyfuggo...
amig "bolhapiac" jelleggel a sajat,hasznalt ruhaid arulod,es nem kereskedelmi mennyisegben,addig nem kell semmi extra,maximum a piac altal megszabott helypenzt kell kifizetned,illetve ha kell asztalt berelni,akkor azt(foldrol nem arulhatsz,torvenyi rendelkezes,ha jol emlekszem 80cm magas pult a minimum,de ezt mad a piacon megmondjak ugy is).
nem arulhatsz zarjegyes-jovedeki ados cuccokat(alkohol,cigaretta)valamint torvenybe utkozoket(masolt cd,dvd,gazspray,fegyver,drog)(a es onmagad sem,illetve ezt csak titokban tedd,ne nyilvanosan)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!