Safety Gold Zrt. -vel van valakinek tapasztalata? Megbízhatóak?
Kedves kérdező!
Azért nem ajánlanám, mert ahogy nézem az oldalon a termékeket, nem london delivery minősítésűek. Ettől még aranyat árulnak, csak nem a szabványt. Ez annyit jelent, hogy nem szigorúan ellenőrzött körülmények között készül, tehát amikor el akarná adni (és mondjuk nem veszi vissza a cég, netalántán megszűnik az a cég, vagy külföldön van szüksége pénzre) először be kell vizsgáltatni, akkor viszont veszít az értékéből x%-ot. Ez 1 kilónál nem olyan vészes, de 1 grammnál például abszolút nem éri meg. Szabványt érdemes venni, azt minden cég a világ minden táján egyből átveszi.
Privátban elküldöm az e-mail címem, vagy küldje az önét, írjon, akkor tudok erről anyagot küldeni, illetve ajánlani egy biztosabb céget.
Én úgy látom, hogy sorszámozott minősített aranyat árulnak: [link]
Itt is látható, személyesen is beszéltem velük. Meg is tekinthettem.
Kedves Kérdező!
A Good Delivery minősítéssel rendelkező finomítókról itt talál információt: [link]
Láthatja, hogy minden termék (Argor, Perth Mint, Münze Österreich) amit a Safety Gold Zrt. forglamaz Magyarországon, szerepel ezen a nemzetközi listán. Nekem semmi problémám nem volt a vásárlással, a munkatársak nagyon kedvesek és minden kérdésemre válaszoltak, mindenben segítettek. A megrendelt termék időben érkezett, a megfelelő dokumentációval együtt. Én csak ajánlani tudom ezt a céget mindenkinek aki érdekelt ebben a témában, és aki megbízható, profi céghez akar fordulni, befektetési arany vásárlása céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!