Ha Angliában nincs 1 hónapig munkám, az negatívan befolyásolja az NI számomat vagy a későbbi brit állampolgársági kérelmemet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 18:49
2/5 anonim válasza:
tehát kimész és egy hónapig nincs munkád? szerintem ennek semmi köze az NI-hez. NI-t úgyis csak akkor kapsz ha van már munkád.
3/5 A kérdező kommentje:
Kössz, szerintem sem gáz.
A helyzet az, hogy kijöttem 1 hónapja, volt melóm 1 hónapig, kirúgtak, most pedig 1 hónapot nem fogok melózni, majd utána melózok újra. Szóval ebből semmi hátrányom nem származik?
2011. dec. 6. 01:15
4/5 anonim válasza:
"NI-t úgyis csak akkor kapsz ha van már munkád."
Ez hülyeség, addig nem kapsz munkát míg nincs NI-od...
A kérdésre a válasz pedig: nem, nem befolyásolja. Maximum annyiban, hogy ha x év munkaviszony kell az állampolgársághoz, akkor ez a hónap nem számítódik bele.
5/5 A kérdező kommentje:
Munkaviszony??? És mi van akkor, ha saját vállalkozásom van, mondjuk itt Angliában vagy Írországban alapítom? Az is jó az állampolgársághoz, nem?
2011. dec. 13. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!