Ingatlan közvetitő álltal kiadni lakást?
Minden ingatlanközvetítő más és más. Általában 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeget kérnek.
Vedd fel velük a kapcsolatot, az egyik emberke kimegy,csinál néhány fényképet. Elbeszélget veled, milyen az ideális bérlőjelölt... kutya-macska, gyerek mehet-e...mennyi a rezsi...stb.
Én, mint bérlő azt tanácsolom, hogy csak közvetítőn keresztül keress bérlőt.
Köszi a válaszod!
Azért kérdeztem mert mostmár csak így szeretném kiadni a lakást. Most is 200 ezer minusszal lép le az előző bérlő. És nem tudok mit tenni. Nincsen valami ötleted?
Hát nem sok. Annyi, hogy a mérőórákat a bérlő nevére kell iratni! És a szerződésbe beleírni, hogy pl. az aktuális havi bérleti díjat minden hó 12-ig fizeti, a kaució lelakható, a felmondási idő 1 hónap.
ha gondolod, akkor holnap-holnapután megnézem a mi szerződésünket és írok belőle okosságokat ;)
Az nagyon jol jönne! Már én is gondoltam egy pár dologra, hogy szerződés kiegészités képpen csatolom, hogy még egyszer ne járjunk így.
6 hónapos kismama vagyok egyébként és nem nagyon hiányzik nekem ez az idegeskedés, nagyon nehezen és sok évre sikerült. Az egész terhességem végig idegeskedtem ez miatt. A pénz is kellene a baba miatt nagyon nekünk is.
Remélem, hogy legalább kiköltöznek végre.
Köszönöm a válaszod!
Szia! Sajnos még nem tudok írni semmit. De ígérem, a hétvégén megkeresem a papírt és leírom a lényeget.
És gratulálok a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!