Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki felkinálna egy nagy...

Ha valaki felkinálna egy nagy pénzösszeget, és azt mondaná, hogy költsd arra amire csak akarod, ti mit tennétek a pénzel?

Figyelt kérdés
Mire használnátok fel? Mit vennétek belőle? Gondolnátok a szegényekre és a munkanélküliekre is?
2009. máj. 14. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mennyi az a nagy pénzösszeg... ha 100millió forint alatt akkor bőven csak magamra és a családomra költeném... ha 100 millió felett akkor adakoznék is :)
2009. máj. 14. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szólj ha ismersz ilyet és akkor elmondom !
2009. máj. 14. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkölteném a családomra és bebiztosítanám a gyerekeim jövőjét. Ha ezek után maradna, akkor adakoznék is.
2009. máj. 14. 17:40
 4/8 anonim válasza:
Oda adnám a szüleimnek,hogy fizessék ki a maradék adósságokat(hiteleket)A házat felújitanánk,tetőteret megcsináltatnánk.Ha nagyon sok lenne a pénz és jutna még belőle elég,vennék magamnak egy házat és a nővéreméknek is egy nagyobb lakást vagy házat.A maradék fele menne a bankba a többi pedig valamilye rák kutató szervezetnek.
2009. máj. 14. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mindet az államnak adnám,hogy legyen még mit "elherdálnia":D
2009. máj. 14. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Az adományozos, a szegények segélyezése sose fogja megoldani a problémát, csak állandósítja azt, mert megszokják hogy nekik nem kell tenni semmi, mindig lesz valahogy.

Egyébként én utazásra költeném, élményeket vennék, nem konkrét tárgyakat!

2009. máj. 14. 18:14
 7/8 anonim válasza:
Én befektetnék, alapítanék egy céget, és mondjuk erdőgazdálkodással foglalkoznék, felvennék hozzá EU támogatást, és persze sok képzetlen embernek teremtenék munkahelyet; vagy iskolát alapítanék Erdélyben, vagy valamilyen kutatóintézetet alapítanék/támogatnék, befektetésként.
2009. máj. 20. 08:36
 8/8 anonim válasza:
Én biztosan lakásokba fektetném, és albérletbe kiadnám. Az ingatlanon sosem lehet bukni, és a bérleti díj is csak haszon.
2009. máj. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!