Vásároltatok már azEbay-ról? Tapasztalat?
Többször vásároltam már E-bayről.
Érdemes és egyszerűbb Paypal-lal fizetni és persze licit előtt kapcsolatban lépni az eladóval, végignézni a róla irt visszajelzéseket és tisztázni a szállitás részleteit.
Van olyan magyar cég amelyik vállalja az olyan áruk hazaszállitását USA-ból amiknél az eladó nem hajlandó külföldre postázni.
Bocsi,kérdezni akartam.
Magas szintű nyelvtudást igényel?
Eladni érdemes?
Nemzetközi bankszámlaszám szükséges az EBAY-hoz?
Szerintem nem kell hozzá magasszintű nyelvtudást, ha tudod mit akarsz. Nem kell hozzá nemzetközi bankszámlaszám, mert a Paypal számlát fel lehet tölteni bármilyen magyar bankszámláról indított átutalással.
Az eladást még nem próbáltam arról nem tudok nyilatkozni.
huh, hát borítékban pénzt küldeni merész dolog. senkinek nem ajánlom, ki tudja hol keveredik el. én is kedvet kaptam ebayezéshez, barátom tavalyelőtt karácsonyra usa-ból rendelt nekem egy pólót, meg is érkezett szépen. most rendeltem hong-kongból egy szemüveget, nem nagy tétel, mert 600ft, végülis próbálkozásképp. mert most csináltam ebay-t+paypal-t. még nem érkezett meg, elvileg ma és holnap jár le a 7-14 business day, munkanap.
de írt az eladó levelet, hogy függhet a hétvégéktől, a közlekedéstől és minden egyéb tényezőtől a szállítás, tehát lehet késésre is számítani. a héten még várok, ha nem jön meg, akkor lepontozom meg elküldöm a francba, nem fogok könyörögni meg írogatni, az ilyen messziről jövő termékeknél nem is érdemes, mert többe kerül a visszapostázás mint maga a cikk.
tehát most csücsülés és várakozás. szorítsatok, hogy megérkezzen! nem szeretnék csalódni a külföldi vásárlásban. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!