Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptatok ma családit?

Kaptatok ma családit?

Figyelt kérdés
Én még nem, de ilyenkor már itt szokott lenni. Otp Bankos vagyok.
2011. dec. 2. 07:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Sms semmi, OTP-s honlapon sima egyenleg semmi. Elmentem az automatához, semmi, nem adott ki semmit.

Kb 3 perc alatt hazaértem, és 8-50-kor mind a 3 utalásomról megjött az SMS, de az otp-s sima egyenlegem semmit sem mutat a neten.

2011. dec. 2. 09:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Tudjátok, mi lehet a hiba? Arra gondolok, hogy a nyugdíjakat is ma utalják, a december miatt, és az kavarhatott be.
2011. dec. 2. 09:01
 23/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem se jött semmi,én is OTP-s vagyok.

2011. dec. 2. 09:10
 24/27 anonim válasza:
k&h-s vok és most jött meg az sms
2011. dec. 2. 09:18
 25/27 anonim válasza:
Igen Takarékszövetkezet:)
2011. dec. 2. 09:39
 26/27 A kérdező kommentje:
10óra körül megjött az sms h megjött a pénz, le akartam venni és az automata nem adta ki. Lekértem ott is az egyenlegemet és azon sem volt rajta....
2011. dec. 2. 11:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem valami hiba lehetett tegnap az otp rendszerrel, mert reggel még betudtam jelentkezni, de késöbb már nem nyitotta meg az internet direktet. Késő délután már jó volt.
2011. dec. 3. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!