Kaptatok ma családit?
Figyelt kérdés
Én még nem, de ilyenkor már itt szokott lenni. Otp Bankos vagyok.2011. dec. 2. 07:57
21/27 anonim válasza:
Sms semmi, OTP-s honlapon sima egyenleg semmi. Elmentem az automatához, semmi, nem adott ki semmit.
Kb 3 perc alatt hazaértem, és 8-50-kor mind a 3 utalásomról megjött az SMS, de az otp-s sima egyenlegem semmit sem mutat a neten.
22/27 anonim válasza:
Tudjátok, mi lehet a hiba? Arra gondolok, hogy a nyugdíjakat is ma utalják, a december miatt, és az kavarhatott be.
23/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem se jött semmi,én is OTP-s vagyok.
24/27 anonim válasza:
k&h-s vok és most jött meg az sms
26/27 A kérdező kommentje:
10óra körül megjött az sms h megjött a pénz, le akartam venni és az automata nem adta ki. Lekértem ott is az egyenlegemet és azon sem volt rajta....
2011. dec. 2. 11:36
27/27 anonim válasza:
Szerintem valami hiba lehetett tegnap az otp rendszerrel, mert reggel még betudtam jelentkezni, de késöbb már nem nyitotta meg az internet direktet. Késő délután már jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!