Diákmunkára tudok jelentkezni suli nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni diákmunkára nyárig, mert ebben az évben érettségiztem, és elbasztam a továbbjelentkezést az egyetemre, ezért csak jövőre tudok jelentkezni. Addig beiratkoztam egy okj-s képzésre de azt nagyon unom, és inkább elszeretnék menni diákmunkára, csak ahhoz meg kell iskolalátogatási papír amit meg már nem kapok ha kiiratkozom a suliból. Mit tegyek?2011. dec. 1. 02:05
1/3 anonim válasza:
tanulj és dolgozz amellett...sosem lehet tudni, mikor lesz hasznodra az az "unalmas" okj képzés
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nemtudom csinálni egyszerre a kettöt, mert mellette versenyszerűen sportolok, és így nincs már időm még 1 valamire. Nekem egy napon így néz ki: reggel 8-ra suli 1-kor vége, hazaérek 2-re 4-re megyek edzésre 6-ig vagyok és este 7-re érek haza. Tehát nemlenne idöm még melózni is. Ezért szeretnék kilépni a suliból. Csak akkor meg nemtudok jeletkezni a diákmunkára, mert nincs iskola látogatásim. Mondjuk az jó lenne ha csak félévente kellene bemutatni iskolalátogogatásit, mert akkor februárig mennék suliba, aztán kérnék egy papirt és kilépnék. Csak nemtudom hogy hogyvan ez, és nem-e havonta kell kérni. Csak nyárig kellene, aztán meg mennék egyetemre.
2011. dec. 2. 08:47
3/3 anonim válasza:
a hétvégéd még mindig ott van, suli alatt én 20 órás melót csináltam, szombat és vasárnap , 10-10 óra - és ugyan nem versenyszerűen, de sportoltam elég keményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!