Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek fizet a 4us. To oldal?

Nektek fizet a 4us. To oldal?

Figyelt kérdés

Ez egy nagyon klassz fájlmegosztó oldal, gyorsan lehet le és feltölteni, nem törlődnek a fájlok. Csak az a baj, hogy már közel egy éve van fiókom, de még egyszer sem fizettek, hiába kértem, az e-mailekre nem válaszolnak.

Itt van néhány adat fiókomról:

[link]

2011. dec. 1. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Expired? -> Yes

Lejárt? -> Igen

Nem aktív a fiókod... Ettől még nem biztos, hogy ezért nem fizet. Pénzt általában valódi munkáért szoktak adni. Nagyon ritka az osztogatás.

2011. dec. 1. 06:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha figyelmesebben megnézted volna, nem a fiókom járt le, hanem a prémium csomagom, amit egyszer kipróbáltam, de nem tudom mi értelme volt, mert ugyanúgy egy szálon és ugyanolyan sebességgel lehet letölteni.

Mindenesetre most tettem egy utolsó próbálkozást:

1. Megújítottam a prémium csomagot

2. Előfizettem egy fél hónapos extra prémiumra

3. Újra kértem az átutalást Paypal számlámra (1000 pont=5 dollár)

Minderről egy szép kis ábra:

[link]

Ha ezek után sem lesz semmi, többet nem töltök fel, csaló oldal.

2011. dec. 1. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Most már kapcsolatba sem lehet lépni velük, mert a Contact menü alján nem jelenik meg a kód, amit be kéne írni, hogy elküldhessük a levelet.

[link]

2011. dec. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!