Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Wellstar!? Kinek mi a vélemény...

Wellstar!? Kinek mi a véleménye illetve tapasztalata a cégről?

Figyelt kérdés
Esetleg azok akik csinálják - mióta - és tényleg kifizetik-e őket?
2009. máj. 13. 08:52
 1/1 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A wellstar cég valóban kiváló mind a termékeket tekintve mind a marketingtervet nézve. Én február óta dolgozom és bizton állíthatom hogy halál pontosak az elszámolások melyeket saját webirodán keresztül forintra pontosan láthatsz, és az utalások is mindig megérkeztek ahogy az elszámoláson fel volt tüntetve. Nagyon jó a webiroda mert visszamenőleg is kéthetes bontásban mindent meg lehet nézni. Én nagyon elégedett vagyok a céggel és a termékekkel is.

Ha érdekel mélyebben is a dolog várom szívesen a kérdéseidet az alábbi e-mail címre : neoyasha@freemail.hu

2010. jún. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!