Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miből lehetne + pénzhez...

Miből lehetne + pénzhez jutni, amihez nem kell kezdőtőke vagy csak minimális kell?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg, hogy nincs pénzem és nem tudok hitelt sem felvenni, ahhoz, hogy egy vállalkozás félét elkezdjek.

De nagyon szeretnék valamibe belekezdeni, amiből lenne pénzem és amit szeretnék is csinálni.

Természetesen megdolgoznék érte, csak nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak, ha egyáltalán vannak.

Én már ilyenre is gondoltam, hogy szedek valahol epret és házról, házra járok eladni, vagy egy forgalmas helyen, aluljáróban elkezdek énekelni, ilyesmi.

Csak ezek olyan neccesek, szóval valami jobb ötlet kéne.

Előre is köszi. 24/L

2009. máj. 12. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Aránylag kis tőkével elindulhasz kereskedőként.Néhány ezer forinttal el lehet kezdeni. Persze először vállalkozói nélkül kellene megpróbálni, hiszen a vállalkozóival olyan terheket rónak rád, amit képtele lennél kifizetni /sajnos, MO-on ez így müködik/ A kinai piacon mindent megkapsz, de én egy bizonyos iparcikket ajánlanék, pld. gyerekruha. Beülsz az autódba, ha van. Ha nincs, megkéred egy barátnődet és irány a házalás. Megnyerő külsővel és modorral akár sikeres is lehetsz. A kinain vásárolt ruhákra rátehetsz 40-50 %-ot is, még mindig piacképes maradsz.
2009. máj. 12. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!