Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is rossz a közérzette...

Másnak is rossz a közérzette amióta Bóvli kategoriába sodorták Magyarországot?

Figyelt kérdés
Valahogy furcsán érzem, nem tudom igazán mit jelent, most vége mindennek, vagy megy tovább az élet mint normálisan, jövöre kezdenék egyetemen, satöbbi
2011. nov. 26. 18:55
1 2
 11/12 kérdező111 válasza:

Sajnos egy ideje egyre rosszabb...pár napja párommal a gyermek nevekről beszélgettünk és mondtam, hogy nekem mennyire tetszenek az igazi Magyar nevek és, hogy legyünk büszkék a Magyarságunkra, amint kimondtam eléggé elszomorodtam, mert eszembe jutott a sok külföldön élő barátom története a Magyarok megítéléséről, és az is elszomorított, hogy mi is és családjaink is dolgoznak, de sajnos már alig jövünk ki a fizetésnek nevezett viccből, még jó barátom a külföldön(mosogat)a borravaló heti osztalékával többet keres, mint a párom egy hónap alatt.

Soha nem volt tervben, hogy elhagyom az országot...de sajnos januártól ez lesz a terv! Ezt már nem bírjuk!

2011. dec. 1. 04:19
 12/12 kérdező111 válasza:

"Nektek nem számít semmit az hogy magyarnak születél? "

Te ugye nem dolgozol? te még szülői házban élsz ugye?

Számít, hogy Magyar vagyok, de a büszkeséget egyre inkább felváltja a szomorúság és a kétségbe esés... Aki dolgozik, adózik az nyomorog... aki csinál 134gyereket az jól él...aki nem dolgozik csak valamivel seftel ismét csak jól él...aki becsületes az eltapossák.

2011. dec. 1. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!