Másnak is rossz a közérzette amióta Bóvli kategoriába sodorták Magyarországot?
Sajnos egy ideje egyre rosszabb...pár napja párommal a gyermek nevekről beszélgettünk és mondtam, hogy nekem mennyire tetszenek az igazi Magyar nevek és, hogy legyünk büszkék a Magyarságunkra, amint kimondtam eléggé elszomorodtam, mert eszembe jutott a sok külföldön élő barátom története a Magyarok megítéléséről, és az is elszomorított, hogy mi is és családjaink is dolgoznak, de sajnos már alig jövünk ki a fizetésnek nevezett viccből, még jó barátom a külföldön(mosogat)a borravaló heti osztalékával többet keres, mint a párom egy hónap alatt.
Soha nem volt tervben, hogy elhagyom az országot...de sajnos januártól ez lesz a terv! Ezt már nem bírjuk!
"Nektek nem számít semmit az hogy magyarnak születél? "
Te ugye nem dolgozol? te még szülői házban élsz ugye?
Számít, hogy Magyar vagyok, de a büszkeséget egyre inkább felváltja a szomorúság és a kétségbe esés... Aki dolgozik, adózik az nyomorog... aki csinál 134gyereket az jól él...aki nem dolgozik csak valamivel seftel ismét csak jól él...aki becsületes az eltapossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!