Angliában szakma nélkül?
Figyelt kérdés
Melyek azok a szakmák Angliában, ahol nem az a fő hogy legyen papírod róla, hanem az, hogy megálld a helyed? Azt hallottam, hogy ott inkább a gyakorlati tudást nézik, nem a bizonyítványt.2011. nov. 24. 17:35
1/2 anonim válasza:
Helló!
Én London élek és az informatika területén dolgozom.(web fejlesztés, programozás). Otthonról ugyan van egy emelt szintű OKJ-m, de eddig ezt senki nem kérte tőlem. Eddig 4 helyen dolgoztam és mindenhol egy teszt és személyes illetve szakmai beszélgetés előzte meg a felvételemet. Szerintem a papírnak akkor van jelentősége, ha olyan állásra pályázol, ami magasabb beosztású és nagy felelősséggel jár. Egyébként pedig nem keresek rosszul, de azért ha időm engedi, el fogok kezdeni egy tanfolyamot legalább, hogy azért biztos ami biztos, legyen angliai papírom. Bár ismerősöktől is hallom, hogy nem ragaszkodnak az angolok annyira a papírhoz, mint otthon.(kivétel orvos, pénzügyes, építész.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. nov. 27. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!