Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az egyetemi és főiskolási...

Az egyetemi és főiskolási hallgatók, hogyan szereznek pénzt?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy, hogyan jutottok pénzhez főiskolások és egyetemisták. Aki rabszolgamunkából él, az kérem ne írjon és az se akinek ez utóbbival kapcsolatban van véleménye, ha pedig felmerül a kétséged, hogy az iskolaszövetkezetben rabszolga módjára dolgoztatnak-e fiatalaokat, akkor itt és most leszögezem, nem tudom, nem érdekel és nem is ez a kérdés. Szóval pénzszerzés, lássuk...
2011. nov. 23. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Családi apanázs

2. Ösztöndíjak

3. Nem rabszolga munka

Ezek közül melyikre vagy kíváncsi?

2011. nov. 23. 19:48
 2/5 anonim válasza:

1.Diákhitel

2.Egyéb kiegészítő munka, hostess munka, gyerekfelügyelet, óraadás, termékeladás valamilyen rendszerben. Nekem van egy olyan ismerősöm, aki egy kis befekt

2011. nov. 23. 20:34
 3/5 anonim válasza:

1.Diákhitel

2.Egyéb kiegészítő munka, hostess munka, gyerekfelügyelet, óraadás, termékeladás valamilyen rendszerben. Nekem van egy olyan ismerősöm, akinek ajánlottak egy befektetéssel kapcsolatos üzleti lehetőséget és abból nagyon sok pénzt keresett.

2011. nov. 23. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

A rászorulók kapnak szociális támogatást. Mindenki (már persze az államilag finanszírozott képzésben lévők) kaphat ösztöndíjat a tanulmányi eredményétől függően. A kiemelkedően jók pányázhatnak egyéb ösztöndíjakra is, pl. köztársasági ösztöndíj.

Az egyetemen belül is vannak munkák, pl. a hökben, azért is jár némi pénz.

Kellő rátermettséggel lehet találni olyan munkát, ami nem rabszolgamunka, hanem pl. a tanulmányokhoz kapcsolódik, illetve gyakornokok is kaphatnak fizetést, ha jó helyet találnak maguknak.

2011. nov. 23. 22:17
 5/5 anonim válasza:
18%

Nos íme pár alternatíva:

- El lehet menni dolgozni. Jó hír, hogy az elmúlt évtizedben senki sem halt bele. Reméljük te sem fogsz.

- Ha ez nem sikerül, lehet tanulni, mint a güzü, és reménykedni az öszöntdíjban, ez persze iskolától is függ.

- Lehet diákhitelt kérni, ami nagyon hasznos, mert most csak a szórakozásra költöd, viszont az életed "minuszban" kezded el iskola után.

- Vagy lehet élősködni anyucin és apucin, ami eléggé gánny dolog.

Tehát a legoptimálisabb az lenne, ha összeszednéd magad, és mint a legtöbb veled egy korú, mégis csak bele vetnéd magad a rabszolga munka világába. (Amit nem mellesleg élvezni is lehet, ha jó a társaság.)

2011. nov. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!