Hogyan szerezzek 15 nap alatt 90 ezer forintot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 08:07
1/8 anonim válasza:
adj el valami agyon értékeset amiért kaphatsz akár 90 ezret is.
2/8 A kérdező kommentje:
:-)
Hehe, no igen, ez is egy megoldás... :) Csak hát sajna nincs semmi ilyen értékes :)
2011. nov. 18. 08:21
3/8 anonim válasza:
Mondjuk dolgozz.
Amúgy mire kell? Biztos van más megoldás is, csak így nehéz, hogy azt sem tudjuk, merre induljunk.
4/8 anonim válasza:
A semmiből, befektetés, munka nélkül senki sem tud 90 rugót teremteni.
Vagy ha igen az 5-10 évig terjedő börtönt ér.
5/8 A kérdező kommentje:
15 napom van arra, hogy megadjak egy tartozást... hivatalos ügy. Tegnap tudtam meg, mi a helyzet, holnap fogom megtudni, mik a fejlemények...
2011. nov. 18. 15:01
6/8 anonim válasza:
Milyen tartozás? Nem lehet részletfizetést kérni?
8/8 A kérdező kommentje:
Ma utazok el, ma tudok meg mindent, úgyhogy ma derülnek ki a dolgok... "elvileg" részlet fizetés van, de nem tudom, mennyire verik a nyálukat ahhoz, hogy elengedjék nekem ezt az egészet úgy, hogy ne 15 napon belül, hanem részletben fizethessem...
2011. nov. 19. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!