Egy könyvet szeretnék küldeni postán. Mennyibe kerül?
Itt próbáltam kiszámolni: [link]
ezt nekem kell eldönteni vagy a postán mondják meg:
-Tartalom értéke
-Csomagolási költség ????
Természetesen a postán derül ki. 2 kiló alatt, ha a könyv méretei is megfelelőek, "buborékos" levélben is feladhatod.
Csomagként 1050 Ft.
A posta honlapján nézd meg a kalkulátorokat
köszi!
1,4 kg
egyébként a csomagolás az hogy van? nekem kell becsomagolni vagy a postán csinálják?
Harmadik vagyok:
Így már pontosan meglehet mondani mi mennyi.
A postai díjszabás szerint mivel 750g és 2000g közé esik így a feladási díja 735 Ft, ehhez hozzá teszel még egy ajánlási díja +225FT. Összesen: 960Ft.
A posta nem csomagol.
Egy bélelt A4-es boríték csomagolásnak kb. 120 Ft papír írószerbe, de van amikor a postán is kapható.
Az ajánlás azért kell, hogy iktassák és ha valami van a küldeménnyel kerestetni lehessen. Így tokkal-vonóval 1080Ft a könyved feladása. Hétfőn délután 3-ig feladod másnap ott van.
Ha csomagként adod fel akkor alapból 1050Ft + 120 Ft bélelt boríték. Azaz 1170 Ft.
Neked kell becsomagolni.
1 és 2 kiló között 960 Ft ajánlottan (1 kiló alatt 810, 500g alatt 580, 250 g alatt 420).
Én buborékos borítékba csomagolom. Egy ekkora könyvnél az kb +60-100 Ft költség (guglizz rá: buborékos boríték, ár).
Bocs kimaradt:
levélpostai küldemény tarifa az első verzió.
Tehát levélpostai küldeményként adod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!