3 munka napon belül ha vissza viszek egy vásárolt terméket, blokkal garanciával együtt az üzletbe, hogy nem működik, akkor vissza kapom az árát? Vagy csak ingyen ki cserélik?
Igen, a 3 napos CSEREGARANCIA az létezik.
3 napos PÉNZVISSZAADÁS NEM LÉTEZIK!
Be is linkeltem a jogszabályokat.
Kérdező:
Vissza kell vinni a Tescoba és kérni a kicserélést arra hivatkozva, hogy 3 napon belül nem lehet javíttatni.
Pénzvisszaadásra nem kötelezhető a Tesco, sem levásároltatásra, de megbeszélni bármit meg lehet.
Először is elnézést a kérdezőtől, amiért vitaforummá alakult a kérdése...
Agresszívkának pedig üzenem, hogy (ahogy írtam is) tapasztalatból mondtam, hogy velem mi történt meg.
Konkrétan fűnyírót vásároltam és mivel nem volt jó, ezért visszavittem. Az ügyfélszolgálatos pedig jelezte, hogy nem én vagyok az első, aki visszaviszi és megkérdezte (miután kihangsúlyozottan megnézte, még nem telt le a három nap!), hogy a pénzt kérem, vagy viszek másikat.
Ez idén történt, tehát lehet hogy megváltozott a jogszabály, de akkor erről az ott dolgozók nem lettek értesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!