Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 3 munka napon belül ha vissza...

3 munka napon belül ha vissza viszek egy vásárolt terméket, blokkal garanciával együtt az üzletbe, hogy nem működik, akkor vissza kapom az árát? Vagy csak ingyen ki cserélik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 06:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
3 napos cseregarancia igenis létezik! merthogy: május 11-én vettünk egy s5230-at. estére besz@rt, másnap visszavittük és készségesen kicserélték, ha meg letelik a 3 nap, akkor szerviz! tesóm is vett egy rossz láncfűrészt, és más márkájúra cserélte ki és az árkülönbözetet neki kellett kifizetnie. asszem 5000 Ft-ot.
2011. nov. 13. 10:05
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megy a pont mindenkinek !
2011. nov. 13. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, a 3 napos CSEREGARANCIA az létezik.

3 napos PÉNZVISSZAADÁS NEM LÉTEZIK!

Be is linkeltem a jogszabályokat.

2011. nov. 13. 10:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Vissza kell vinni a Tescoba és kérni a kicserélést arra hivatkozva, hogy 3 napon belül nem lehet javíttatni.

Pénzvisszaadásra nem kötelezhető a Tesco, sem levásároltatásra, de megbeszélni bármit meg lehet.

2011. nov. 13. 10:23
 15/18 A kérdező kommentje:
áhhhhh bu.zi tesco.....
2011. nov. 13. 10:45
 16/18 anonim válasza:
tescoban vevőszolgálaton dolgozom. Levásárlást fogják ajánlani.Bármire levásárolhatod.
2011. nov. 13. 11:05
 17/18 A kérdező kommentje:
.... köszönöm utolsó válaszoló megpróbálom....
2011. nov. 13. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Először is elnézést a kérdezőtől, amiért vitaforummá alakult a kérdése...

Agresszívkának pedig üzenem, hogy (ahogy írtam is) tapasztalatból mondtam, hogy velem mi történt meg.

Konkrétan fűnyírót vásároltam és mivel nem volt jó, ezért visszavittem. Az ügyfélszolgálatos pedig jelezte, hogy nem én vagyok az első, aki visszaviszi és megkérdezte (miután kihangsúlyozottan megnézte, még nem telt le a három nap!), hogy a pénzt kérem, vagy viszek másikat.

Ez idén történt, tehát lehet hogy megváltozott a jogszabály, de akkor erről az ott dolgozók nem lettek értesítve.

2011. nov. 13. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!