Valaki a nevemre és címemre rendelt 1éves előfizetést a Reader's Digest magazinra. Már írtam nekik, hogy nem kértem az előfizetést, mégis küldözgetik a csekkeket. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
6000 Ftról lenne szó, de nekem ez is sok, úgy, hogy nem is kértem! Ráadásul csak a januári számot kaptam meg, a levelekben pedig azt írják, hogy már kiküldtek nekem 5magazint, és fizessek. Még ha kapnám is a magazint, akkor fizetnék. De így, fizessek a SEMMIÉRT? Átutaltam nekik 1000Ft-ot, úgy 5000 lesz a "tartozás", úgy tudom 5000 alatt nem csinálhatnak semmit. Szerintetek mit csináljak? Folyton küldözgetik a levelet!!2009. máj. 8. 11:48
1/2 anonim válasza:
Hiba volt átutalni nekik bármit is.
Igy hivatkozhatnak rá, hogy volt velük kapcsolatod.
Az ilyeneket ki kell dobni a kukába. Ha reklamálnak, akkor megírni nekik, hogy mutassák be az általad aláírt megrendelést. Akkor befogják a szájukat.
Én a helyedben most is kidobnám a leveleiket.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt megrendelésem, amire a következő évben nem tartottam igényt. A szolgáltatóval nem tudtam dülőre jutni. Sokszor elmondtam telefonon valakinek a problémám, meghallgatott, tudomásul vette, aztán jött a következő felszólítás. Végül a behajtótól is jött, neki is elmondtam, hogy nem hosszabbítottam meg, nincs írásos megrendelésük róla és akkor került úgy látszik a halott ügyek közé, mert azóta nem zavartak levelekkel, felszólításokkal. Igaz egyszer még próbálkoztak, hogy legyek előfizető, de mondtam a hölgynek, hogy örülök, hogy megszabadultam tőlük, soha többet. Azóta csönd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!