Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Alertpay mobil élesítés hogyan?

Alertpay mobil élesítés hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valaki aki mostanában regelt (sikeresen) új AlertPay számlát, megmondaná, hogy hogy a fenébe kell a mobil verifikációt végigcsinálni? Odáig megvan, hogy kéri a mobilszámot, felette ott van a +36 a mezőben, én vodás vagyok így alá beírtam, hogy 701234567 (hiszen a kettőt összeolvasva jönne ki a telszámom, ha ez lenne valójában). Mégsem kapom meg az smst. Érdekes módon amikor új gmail fiókot hozok létre, ott működik az sms, egyből meg is kapom mindig.

Valami tipp, hogy esetleg hogyan kéne beírni a mobilszámot? Valakitől azt a tippet kaptam, hogy

0036701234567 ilyen formában kell beírni, de egyrészt akkor minek van ott a +36, másrészt az előbb próbáltam, és így sem jó.

Bárminemű segítséget előre is köszi!

2011. nov. 7. 11:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!