Másnak is írt face bookon egy ügyvéd, miszerint ő a WATSON és társai Sarl CONSULTANTS, import és export Lome, Togo elhunyt tulajdonosának az örököse?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 16:35
1/6 anonim válasza:
itt az ideje, hogy töröld az üzenetet
3/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor más is kapott?
2011. nov. 3. 17:53
4/6 anonim válasza:
ennyire nem lehetsz sík hülye
egyébként én nem kaptam, így most jobb?
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Úgy körülbelül 1990 óta rendszeresen küldözgetnek hasonló tartalmú üzeneteket, miszerint az ember milliókat örökölt/nyert a lottón, és amint átutal pár százezret kezelési költség/ügyvédi meghatalmazás/akármi címén, már küldik is neki a nagy lóvét. Nem hiszem el, hogy a mai napig van olyan hülye, aki ezt elhiszi.
6/6 anonim válasza:
Tessék, ez Csisztu esete, de hidd el, ugyanaz a bagázs áll az összes ilyen eset mögött. De felőlem nyugodtan bedőlhetsz te is, mit bánom én, ha hagyod magad palira venni, te pénzed ugrik ki a zsebedből, csak mert hiszékeny vagy:
Keress rá esetleg az "internetes csalók öröklés" kifejezésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!