Mi a buktatója az EM goldex befektetésnek?
Csinálta vagy csinálja ezt valaki,
Én most lépnék be, de nem tudom merjem v. ne,
Kár, hogy nem érdekelt tovább, mert éppen, hogy te határozod meg, mit tegyen a cég az aranyaddal: őrizze ő, vagy házhoz szállíttatod. Én megtettem, szóval már nem igaz, amit írtál.
És ott sincs pont, nem piramisjáték. Persze a te elmédben az, ezért nem vitatkozom, neked a cégtulajdonos sem tudná elmagyarázni, hogy miért, mert nem azt hallanád, amit mond, hanem amit hallani akarsz :)
A kérdés feltevőjének írom: ez rövid- és hosszútávon is stabil üzlet, rövid- és hosszútávon is jön belőle arany. Mert itt minden az aranyról szól, amit persze visszavásároltathatsz a céggel, a pénzt meg kikérheted bankszámládra.
Szóval vágjál bele, ne habozz. DE! Csak akkor, ha megvan a két embered. Ha nincs, addig ne tedd bele a pénzed. Ha megteszed, csak feltartod a többieket, akik ezért csúnyán néznek majd rád.
Ohhh my God. Ezt a buta logikát amit az előző írt.
Ha valaki meggazdakszik akkor valaki szegényedik? Neeee!! Ennyi erővel amikor bemegyek vásárolni akkor szegényedek? :DD :DD Ez így vicc.
Talá nem ártana odaírni, hogy ha nem kap semmit a pénzéért akkor valóban szegényedhet. Óriási különbség.
A piramisjátéknál az alsó szinten lévők nem kapnak semmit sem csak befizetnek annak reményében, hogy egyszer majd kapnak valami terméket vagy szolgáltatást.
De ez csak a piramisjátékokra meg pilótajátékokra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!