Ehhez van joga? 3. kulcs
Házrészben lakunk,itt lakik mellettünk egy köpésre. 2lakást is kiadott albérletnek a másikba rendszeresen bejár látja mindneki,mert az ottani bérlő szanantóriumban van napokig. ja meg nála mosott mert elromlott az övé :O
Én nem írtam,hogy bejárkál csak maga a tudat rossz hogy akármikor ha nem vagyunk itthon bejöhet.
Sajnos igen, de teljesen jogtalanul. Előtte értesítenie kell Téged, és Te köteles vagy tűrni, hogy a saját tulajdonát ellenőrizhesse. De a tudtod, személyes jelenléted nélkül nem!
Én is azt mondom, hogy cseréltesd le a zárat, aztán ha már nem laktok ott, akkor rakasd vissza a régit.
Nem tudom, milyen a főbérlő, de ha ez megbeszélhető vele, akkor előtte tedd ezt meg, nehogy később balhé legyen belőle. Mondd el, hogy ez Téged nagyon zavar, és szeretnél zárat cserélni, de természetesen jöhet bármikor, ha előre jelzi és Ti otthon vagytok. Ha nem egyezik bele, akkor a beleegyezése nélkül cseréld le a zárat, a többi dologban pedig járj el tisztességesen, hogy egy idő után tudjon bennetek bízni.
Jobbat nem tudok mondani, én így tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!