Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internet előfizetést át lehet...

Internet előfizetést át lehet ruházni valaki másra?

Figyelt kérdés
Sajnos itt a faluban nincs rendes internet, csak mikrohullámú. Szerettem volna Pannon internetre előfizetni, de nem forgalmaznak már korlátlan csomagot. Egy haverom viszont elköltözik innen és neki van ilyen előfizetése, és még 1,5 év hűségszerződése a 2 évből. A kérdés adott...
2009. máj. 3. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Átruházni nem hiszem, hogy lehetne, áttelepíteni más házba, pláne ugyanazon a településen viszont biztos, hogy lehet. Szóval mehet a te lakásodba, de a haverod nevén lesz. Ez nem jelent semmit, amikor albérletben voltam, a tulaj nevén volt minden számla, mégis én fizettem be.
2009. máj. 3. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Áthelyezni lehet, ha jól tudom átruházni is. De figyel oda, érdeklődj utána, mert én áthelyezést kértem az inviteltől egy másik lakcímre, telefonszámra és lehúztak 10 000 Ft-tal!
2009. máj. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!