Hogy kéne megoldani ezt az eladást?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egy srác egy játékbeli cuccaim szeretné megvenni.De előre nem szeretnék tőle 40.000-et kérni, viszont előre adni se szeretném, mert tényleg értékes egyedülálló cuccokról van szó.Személyes tali nem megoldható, mert kollégista és csak hétközben van Magyarországon...Elvileg ha vaterán v. vmi ilyen oldalon csinálunk egy adás-vételt akkor köteles kifizetni még ha előre adtam is neki nem?Vmi ilyen irányba ellehet indulni?2011. okt. 21. 16:10
2/4 anonim válasza:
Én mindig előre kérem a pénzt a vaterán mert tudom hogy ha megkapom a pénzt akkor tényleg becsületesen elküldöm neki. Ez egy patt helyzet előre semmiképp nem küldeném.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, énsem:) Mi az az ügyvédi letét?:D Gondolom pénz kéne hozzá:D
2011. okt. 21. 17:23
4/4 Smartguy86 válasza:
Fogtok egy harmadik illetőt, aki átadja a pénzt, ha a tranzakció megtörtént. Pl ő odaadja a pénzt egy ügyvédnek, te odaadod neki az adott dolgot, majd szóltok az ügyvédnek, hogy lezajlott a csere. Ekkor te megkapod a pénzt az ügyvédtől. Persze ez lehet költséges móka, pl ingatlan adás-vételnél szokás :D
Szerintem inkább oldjátok meg személyes talival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!