Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Au-pair szeretnék lenni...

Au-pair szeretnék lenni Angliában! Milyen ügynökség keresztül tudnék kijutni?

Figyelt kérdés

Érdekelnének mindenféle tapasztalatok a témával kapcsolatban. Mit ajánlotok, mire kell odafigyelnem? És kb mennyi pénzt keresnek a babysitterek?

Angolul jól beszélek, és 24 éves vagyok.

2009. máj. 2. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En nem javaslom neked, hogy ugynoksegen keresztul menj ki.

www.aupair-world.net

www.greataupair.com

Ezek az oldalak ingyenesek (sok ugynokseggel ellentetben), s teljesen megbizhatoak. En igaz, mar nem Angliaban vagyok, de ott is lehuztam 2 evet au pairkent (osszesen 2 csaladnal, 1-1 evet), azota meg 2 orszagban voltam au pair 1-1 csaladnal (1, ill. fel evet).

Mind a 4 csaladomat ezen ket honlap egyiken talaltam, es teljesen meg voltam veluk elegedve.

A mostansag jellemzo angliai au pair fizukat nem tudom, en 70£-ot kerestem anno hetente (+ nyelviskolat, tomegkozlekedest fizettek a csaladok, valamint ugye szallas, kaja ingyen volt. Ha lett volna jogsim, autot is adtak volna).

2009. máj. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!