Mennyibe kerül egy számlanyitás a K&H-nál?
Szia,van egy ún. Zero-számlacsomag,ami ingyenes teljesen,ha havonta legalább 150 000 ft jövedelem(vagy egyéb bevétel)érkezik rá!Ez érkezhet több ember fizetéséből is,csak legyen meg 150.
Menj be az egyik fiókba,és részletesen elmondják!
Axa-nál van olyan lehetőség, hogy havi számlavezetési díj nélkül nyithatsz számlát. 4.800 Forintba kerül a számlanyitási díj, amihez jár egy internetes vásárlásokra is használható bankkártya is. De kp-t nem lehet befizetni, nincs pénztára. Csekken tudsz rá befizetni, illetve átutalást fogadni.
Azt hiszem, hogy 2 évig érvényes a bankkártya, utána 2E Ft a megújítási díj.
A számlára befizetni tudsz rózsaszín csekken is. Ennek a díja 80 Ft (amit az Axa majd levon a számláról) és a mindenkori postadíj.
Lehet kérni tőlük sárgacsekket is, ennek a díját nem tudom, azt hiszem kb. 110 Ft+a befizetett összeg 0,36%-a. Az utalások fogadása ingyenes. Ingyenesen használható az ibanq rendszerük is utalásra.
Azért bátorkodtam ezt leírni, habár nem ez volt a kérdésed tárgya, mert nekem nagyon szimpatikus, hogy nincs havi díj. Én tegnap kértem tőlük számlanyitást.
Nekem most nincs munkám, nem érkezik rá fizetés, de a mindennapjaimhoz kell egy bankszámla és ha összehasonlítom pl. az otp netes számlájával, akkor ég és fold a különbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!