Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy számlanyitá...

Mennyibe kerül egy számlanyitás a K&H-nál?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,van egy ún. Zero-számlacsomag,ami ingyenes teljesen,ha havonta legalább 150 000 ft jövedelem(vagy egyéb bevétel)érkezik rá!Ez érkezhet több ember fizetéséből is,csak legyen meg 150.

Menj be az egyik fiókba,és részletesen elmondják!

2011. okt. 18. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Bár jönne!
2011. okt. 18. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs munkám, de szeretnék ettől függetlenül számlát nyitni.
2011. okt. 20. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Axa-nál van olyan lehetőség, hogy havi számlavezetési díj nélkül nyithatsz számlát. 4.800 Forintba kerül a számlanyitási díj, amihez jár egy internetes vásárlásokra is használható bankkártya is. De kp-t nem lehet befizetni, nincs pénztára. Csekken tudsz rá befizetni, illetve átutalást fogadni.

Azt hiszem, hogy 2 évig érvényes a bankkártya, utána 2E Ft a megújítási díj.

A számlára befizetni tudsz rózsaszín csekken is. Ennek a díja 80 Ft (amit az Axa majd levon a számláról) és a mindenkori postadíj.

Lehet kérni tőlük sárgacsekket is, ennek a díját nem tudom, azt hiszem kb. 110 Ft+a befizetett összeg 0,36%-a. Az utalások fogadása ingyenes. Ingyenesen használható az ibanq rendszerük is utalásra.

Azért bátorkodtam ezt leírni, habár nem ez volt a kérdésed tárgya, mert nekem nagyon szimpatikus, hogy nincs havi díj. Én tegnap kértem tőlük számlanyitást.

Nekem most nincs munkám, nem érkezik rá fizetés, de a mindennapjaimhoz kell egy bankszámla és ha összehasonlítom pl. az otp netes számlájával, akkor ég és fold a különbség. :)

2011. okt. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!