Vatera! Mit tennétek ebben a helyzetben? (nagyon hosszú levelezés)
A vásárló leütötte a terméket: 2011/08/20
ezután én Aug. 24.-én elküldtem az utaláshoz az adataim.
5 napig semmi válasz, vaterára se lépett fel.
Küldtem ismét emailt:
Aug. 29:
Kedves ------!
Amennyiben nem válaszolsz leveleimre, semmilyen visszajelzést nem mutatsz, kénytelen vagyok megadni a megfelelő értékelést!
A vaterának már jeleztem hanyagságodat, biztonsági másolat készül erről a levélről, tehát ha esetlegesen nem megfelelően értékelsz, annak nyoma nem marad. Volt már sajnos ebben részem, és megoldottam a dolgot.
TEHÁT! ha elállsz a vásárlástól és jelzed korrekten akkor egy semlegessel értékellek Te pedig pozitívval.
Ha erre a levélre se válaszolsz, akkor valóban értékelek! 2 napot adok a válaszra illetve hogy értékelj!
Üdv
végre küldött emailt szept 1.:
Ne haragudj,de nem én rendeltem hanem a barátnőm,és nem is tudtam róla!Nem nagyon járok fel megnézni az e-mailjeimet!Sokat dolgozom és csak este10 órakkor jövök haza!!
Nagyon sajnálom a dolgot!!!Legalább nekem szólhatott volna,h fizessem ki!De hívtam telefonon,azt mondta elfelejtette!!!
De a HUGOM IS RENDELGET A VATERÁMON...azt hiszem megváltoztatom a jelszavamat!Én ha rendelek mindig dőben feladom a pénzt,még soha sem volt gond!
Kérlek ne haragudj!
Ha már megrendelte én küldöm a pénzt,de az a helyzet,h csak szept.9.én tudnám feladni,tehát késedelmit majd fizetek rá!Kérlek írd meg,h mennyivel küldjek többet...és én majd lerendezem a barátnőmmel!!!!:@
Sajnálom a dolgot,én szégyellem magam!!
Szép napot kívánok neked:)
nem küldte a pénzt és nem is írt emailt, ezért én írtam megint, szeptember 15(!!):
Pont 2 hét telt el, és 9.-én kaptál pénzt, most 15.-e van és semmit se utaltatok.. már fogalmam sincs ki kicsoda és miért ütötte le, de nem várok tovább.
A vaterának a biztonsági másolatot elküldtem, minden adattal, a levelezésünkkel együtt- és ezt természetesen hitelesítve-. Ha esetleg bosszúnegatívat adnál, azt a rendszer másnapra törli. Ennek tudatában reagálj a történtekre és a leírtakra.
Ebben a levélben nincs fenyegetés, csak a puszta tény, hogy nem fizettél, és meg volt adva-akarom írni ígérve részedről- egy határidő amit nem teljesítettél.
ezután még vártam(!!!) nem volt szívem még negatívot adni...
mire ő reagált az előző levelemre szeptember 29.-én(!!!!!!már rengeteget vártam...):
Szija!!!
Nagyon sajnálom,h még nem küldtem a pénzt,de kellett az összes pénz,családi gondjaink vannak...annyira resstellem ami történt,nem szerettem volna hogy idáig fajuljon a dolog!!!Az életemre esküszöm,h küldöm a pénzt és nem 500+385,mert idáig is éppen elég rendes voltál,h nem írtál csúnyákat!
Küldök több pénzt!!!Ne haragudj kérlek,de annyi minden összejött most nekem/nekünk!!
Esküszöm,h amint lehet küldöm a pénzt 1-2 héten belül!Xsak tudom Tescos dolgozó vagyok és olyan a beosztásom 06-22ig minden nap és jobb esetben csak vasárnap vagyok otthon,ami igen nehéz lenne megoldanom,a feladást!!Nem kimagyarázni akarom magam,csak azt szeretném mondani,h nagyon szégyellem magam,h nem küldtem a pént!!Tudom,h ezzel nem mész semmire!De megpróbálom minél hamarabb feladni a pénzt!! Üdv
és MEGINT váááártam!!!!!
és ekkor már oktober 13.-a volt és én előtte (11.-én) értékeltem!!!:
szia
Ma küldöm a tunikára a pénzt!
Amivel sok gond volt!
én válaszoltam okt13.-án: Erteles utan kar kuldeni. En nem javaslom.
Tovabbi sikeres adas-vetelt...
Az iPhone készülékemről küldve
mire ő okt 16.-án, azaz ma!!!:
Uhha nagyképűségből írtad iPhone..Az én telefonom is van olyan jó mint a tied...xD
Különben meg nem szégyellem,h nem vagyok olyan gazdag mint te!Sajnálom,h nem szorult benned együttérzés...Én elküldtem a pénz és a dupláját küldtem,tehát el kell küldened nekem! az mind 1,h mikor küldöd,de én a pénzel kárpótltalak...ha 1 év múlva is küldöd,de el kell küldened...amúgy az elején kedvesebb voltál...ja és még 1 x köszönöm,h lenézel:)Olyan kedves tőled...Tudod én megdolgozom a pénzért,nem a szüleim pénzelnek
Amúgy nem tudom,h miért pöccentél be ennyire...én megírtam,h elküldöm,ha nem is én rendeltem...sajnlom a sok galibát de a pénzt megkaptad...és nem csak amennyiért le lett ütve...
Én széggyellem mit tettem...de megbocsájtás is létezik...de te tudod...
és most mit csináljak????
visszautalnád a pénzt? elküldenéd a felsőt? én már megírtam a negatívot, a vatera fórumba írtam ahol moderátorok, az oldal szerkesztői segítettek, hogy most mi lenne a helyes és azt írták, már rég be kellett volna vágnom a negát. Én vártam, aztán ez lett...
ő pozitívval értékelt, persze ezekután jött volna a bosszúnegatív ha nem várom meg előbb az ő értékelését, amiben szintén esedezik és ígérget mindenféle szépet...
PÉNZTÁRI KÉSZPÉNZBEFIZETÉS - ez azt jelenti, hogy nem utalt, hanem besétált a bankodba (vagyis ha OTP-s vagy akkor egy OTP-be pl.) és a számládra KP-ban befizette a pénzt.
De itt most komolyan NYOLCSZÁZ forintról van szó?! 2 emailt nem írnék ennyi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!