Milyen ez a fizetési mód? Hogyan működik?
Figyelt kérdés
Kinéztem a neten 2 dolgot és meg szeretném venni. Az illető azt írta, hogy átutalással kell fizetni. Az hogy működik? Mit kell tennem? Ja, és azt tudja valaki, hogy mennyi most a postaköltség? Ha sima levélként küldi nekem? Mert ugye az is a vevőt terheli. Budapestről küldené Debrecenbe. Remélem tud nekem valaki segíteni :) Köszönöm!2011. okt. 16. 16:39
1/2 anonim válasza:
1./ ÁTUTALÁS : megadja az Eladó a bankszámlaszámát és a számlatulajdonos nevét... Erre kell befizetned az adott bankfiókban (vagy átutalnod a saját bankszámládról) a vételárat+postaköltséget...
2./ POSTAKÖLTSÉG : javaslom, hogy 2 kg-nál könnyebb cucc esetén AJÁNLOTT LEVÉLKÜLDEMÉNY-ként kérd a postázást, mert a sima levélküldemény elveszhet...
Az "Ajánlott" küldeményt lehet keresni a postán és ha eltűnik, akkor kártérítést kaphatsz...
Erre ne sajnáld a +225 Ft-ot, ennyit megér, hogy megérkezzen a kifizetett küldeményed!...
2/2 anonim válasza:
Ja, és a POSTAKÖLTSÉG :
500g-os ajánlott levélküldeménynél kb. 585 Ft
750g-os ajánlott levélküldeménynél kb. 800 Ft
2000g-os ajánlott levélküldeménynél kb. 960 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!