Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal hiba? (Sürgős)

Paypal hiba? (Sürgős)

Figyelt kérdés
A bankszámlámról pénzt utaltam Paypalre, de ez ott nem jelent meg! Írtam Contact us-ra erre kaptam egy kérdőívet, hogy mennyire vagyok megelégedve a probléma megoldásával, de a Paypalen most sem látom a pénzem mit tegyek???
2011. okt. 9. 18:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Az utalás 3 hete volt 1 írtam a contact-nak és most kaptam a kérdőívet, hol van a pénzem???
2011. okt. 9. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Megjött azóta? Ha mégse, akkor valszeg nem betű szerinti pontossággal másoltad be a tranzakciós kódot az átutalásnál. Megoldást nem tudok, talán a saját bankod tudna informálni téged, hogy megtörtént-e az átutalás. Szerintem felesleges feltölteni az egyenleget, egyszerűbb minden alkalommal kártyával használni a Paypalt, és akkor várni se kell, azonnal eljut a címzetthez a pénz. Ezt mint a jövőre vonatkozó tippet mondtam...
2011. okt. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!