Lehetséges az alábbi kártyával PAYPALozás?
Figyelt kérdés
Tehát nekem mastercardom, van, nem dombornyomott. Ennek jónak kellene lennie, nem? Valamiért mégse akarja az igazságot, ha hozzáadnám a paypal felületen...2011. okt. 6. 21:54
1/5 anonim válasza:
banktól kérdezd meg, hogy alkalmas-e a kártyád online fizetésre
2/5 anonim válasza:
Igazából én sem tudom milyen a dombor nyomott (bár a nevében benne van), mert ami most van MasterCard ugyanolyan "dombor", mint a Visa volt, az viszont nem, a MC viszont működik PayPalon.
Az MC kinézete:
Chipes oldalon fehéren mélyedésszerűen 4*4 számjegy, nevem és érvényesség.
Túloldala: Aláíró mező, végében , abból kilógva kisebb fehér mező, még az aláíró mezőben 4, kilógva 3 fekete számjegy.
Ez működik, utóbbi időben többször is. Amint entert ütök, 1 percen belül csörög a telefon, vitték a pénzt.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia ööö hogy érted, hogy Visa volt? Nekem ilyen otp junior féle MC kártyám van most, mivel a régi Visa electron áprilisban járt le, és ezt kaptam helyette. A vicc, hogy akkor az a visa tökéletesen működött volna (sokan mondják h visa electron nem jó paypalra), ezt az újat már nem fogadja el a paypal valamiért. Felvettem a kapcsolatot velük és azt mondták, az én bakom utasítja el a kérést (400 forintos terhelés). De ismétlem, ez ilyen otp junioros. Szóval ezek után jónak kéne lennie?
2011. okt. 8. 20:06
4/5 anonim válasza:
Nekem a lejárt volt VisaElektron, a mostani OTPs MasterCard.
Csak tipp: nem a kártyával van baj, hanem ahhoz számlatípushoz nincs társítva ez a szolgáltatás, de igazából nem tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha csak annyit mondasz, hogy a kártya elvileg okés, nekem már az is jó!! Ugyanis most így hirtelen nem fogok tudni új kártyát igényelni, ami tuti biztosra jó, ugyanakkor nagy szükségem lenne paypalra. Az is lehet, hogy valami adat nem passzol kártya megadáskor PP-n. A kártya elvileg az én nevemre van iratva, de mégis faterom neve van a számlakivonaton, szóval fura az egész...
2011. okt. 8. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!