13-án töltöm a 16-ot, elkezdhetek már munkát keresni?
he?????? az irataidat azonnal kérd vissza, ha a rendőr megállít igazoltatni, akkor mit fogsz nekik mutatni???????
regisztrálhatsz már és az adókártyát is intézheted, de szerintem kéne neked legyen adókártyád is
Ezesetben a kimenős könyvünket kell felmutatni... Persze ez nem hivatalos okmány, nem arcképes és gyakorlatilag semmi adat nincs benne, szóval mire lekérdezik meg mittudomén az többórás procedúra és kivan az egésszel a tököm. Vissza akarom szerezni az eredetieket, de ha szépen kérem nem adjak, ha csúnyán kérem akkor sem, feljelentgetni meg nem sok kedvem van őket, még 2 évig tőlük függök...
Múltkor rosszul lettem az utcán, mentőt hívtak, bevittek a sürgősségire, és nem akartak ellátni, mert nem volt fényképes iratom... Még szerencse, hogy nem volt komoly bajom, mert akkor ott haltam volna meg, 40 percet kellett várnom, mire felkutatták a gyámomat és csekkoltak...
nézd, ez akkor sem állapot, hogy iratok nélkül mászkálsz
semmit nem tudsz intézni az irataid nélkül, még azt sem, amihez jogod lenne korlátozottan cselekvőképes fiatalkorúként
javaslom, hogy kérj tanácsot az irataid ügyében a jogiforum.hu-n ott ügyvédek vannak
amúgy kinél vannak konkrétan? nevelőknél vagy az igazgatónál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!