Hogyan szerezhetnék legalább 400. 000Ft-ot, gyorsan, hitel nélkül?
Figyelt kérdés
Rendelkezem munkahellyel,nem áll tőlem távol a munka.Kamionozok,így a fizetésem is magasabb az átlagnál.De jó magyar ember mintájára nekem is túl sok az adósságom,amit törlesztenem kell,ezen kívül a szüleim rokkant nyugdíjasok,havi 11ezer és 24ezer forint nyugdíjjal... (leigazolt 42 év munkaviszonnyal...) A bátyám alkoholista,szintén én támogatom,feleségem nincs és tudjátok hogy van ez - minden egyszerre megy tönkre a háztartásban,és a ház körül.Sorolhatnám a gondom bajom,a lényeg,hogy nem vagyok pazarló ember,nem jólétre kellene a pénz,bár nem is az életbenmaradáshoz.Szintentartásra kellene,mégpedig az elfogadható szintet szeretném tartani,ám hitelt többet nem tudok vállalni,baráti kölcsön,lopás csalás eszeme sem jut,viszont ha saját erőből gyüjtögetnék,akkor az évekig eltartana,közben a gondok persze halmozódnának. Havi max 20 ezer forintot tudok félretenni,de akkor már mindent nélkülöznöm kell.Valami tipp esetleg?2011. szept. 27. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!