Utalhatok/adhatok fel pénzt más banknál valakinek, vagy csak az enyémnél lehet?
Figyelt kérdés
én erstés vagyok,viszont otp-s számlára kell utalnom pénzt.Ha a sajátomnál utalok,az nyilván pénzbe,vagy többe kerül,mintha abból a bankból utalnék,ahova tartozik a számlaszám is.Szóval bemehetek az otp-be is,és elutalhatom onnan is az illetőnek attól hogy erstés vagyok?Kell valami papir nekem,vagy bármi amit kérhetnek?A számlaszámom?Vagy ilyenkor semmi nem kell,csak bemegyek,és megadom a számlaszámot ahova utalniuk kell a pénzt,és ennyi?2011. szept. 27. 11:07
1/4 anonim válasza:
Bemész az OTP-be és a név és a számlaszám ismeretében befizeted a pénzt. Ez nem is átutalás, hanem sima befizetés. Elkérik a nevedet és a címedet, ennyi az egész. Egyetlen papírt se kell kitöltened, a végén kell 1 darab aláírás egy fecnire.
2/4 anonim válasza:
bemész az otp-be és kp befizeted az illető számlájára, a számla számát és a tulaj nevét kell tudnod, más nem kell
ja, nyilván pénz is legyen nálad
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,pénz nyilván lesz nálam:),meg a számlaszáma+neve is.Igen,végülis nem is utalás,de akkor egyszerűbb mint gondoltam.
2011. szept. 27. 11:31
4/4 anonim válasza:
Utalni csak a saját bankodból tudsz, hogy nézne ki, hogy egy otp-s hozzáfér egy erste-s számlához...
Viszont mielőtt választasz az utalás és a kp-s megoldás között, nézd át, hogy mi mennyibe kerül, hiszen lehet, hogy utalással jobban jössz ki, mint a kp felvétellel, ha van díja az automatának, plusz időben is hosszabb megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!