A diákszövetkezeteken kívül milyen munkát tudnák nyáron csinálni, amivel pénzt kereshetnék? Ilyenen gondolkodtam, hogy pl. : fűnyírás vagy ilyesmi, csak a meleg miatt nemhiszem, hogy ez menne nekem.
Szia!
Tavaly nyáron én a helyi zöldségesnél dolgoztam, akik pl. a piacon is árulnak, a piaccsarnoknokban is van boltjuk. Mivel nekik saját gyümölcsös kertjük, így szinte egész nyárra meg volt oldva a munka. Igaz, nem folyamatos vol, valamikor 1-2 hét kimarad, mert nem volt érett gyümölcs. 300 Ft-os órabér volt, de minden nap kézhez kaptuk az aznapi fizetést. Szerintem te is próbálkozhatsz hasonlóval.
Miért nem akarsz diákszövetkezeten belül dolgozni? Ott van pl. biztosítás is rád, ha történne veled vmi munka során. Bár a szövetkezeten belül egyszerre kapod meg a munkabéred, ellentétben az előbb említett példámmal, de tavaly nem voltam biztosítva, pedig gyümölcsszedés közben is történhet bármi az emberrel, pl. leesik a létráról...
Remélem, találsz munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!