EMGOLDEX- Vannak pozitív vagy negatív tapasztalataitok?
Hát igen...:S sajnos az emberek többsége ilyen:( félnek az egésztől,és mindig más "piramisjátékokkal" és hasonlítgatják össze:S
De hát akinek nem kell a pénz....az így járt:)
Kitartás:) (nekünk amúgy azt mondták,hogy 3 hónap után kapjuk meg a pénzt, ami egy átlagos időtartam) Tehát sok sikert:)
20:30as voltam
Köszönöm! Ígérem, megírom majd, hogyan alakult a történetünk! Mi hiszünk benne, próbáljuk népszerűsíteni.
Biztos, hogy nem évekig lesz lehetőség ebbe belépni és három hónap alatt megsokszorozni az 540 eurót, de most még jó időben vagyunk, úgy gondolom. Te mikor léptél be?
Én ma tárgyaltam ez ügyben először. Mi van akkor, ha kifizetem magam alá azoknak akik nem tudják? Elméletileg a pénz nem veszik el, mert benne van aranyban, ugye? A végén meg megkapom a 3000 eurót és a befektetéseket is kivehetem?
Van olyan megkötés, hogy x hónapig nem válthatom ki az aranyat euróba?
Most olvastam hogy magát az aranyat még senki se látta :D
Ez nem igaz. Az egyik támogatóm pl nem adta el az aranyat hanem hazakérte. Egy másik üzlettárs pedig csináltatott belőle pendrive-t magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!