Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Youtube-on ha valaki egy...

Youtube-on ha valaki egy videóval eléri az 1, 000, 000 nézettséget, az kap pénzt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2011. szept. 18. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Én pedig azt halottam, hogy igen, mivel tetszik az embereknek, és üzletet lehetne belőle csinálni.

Na hát nem tudom, még várok válaszokat.

2011. szept. 18. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
NEM
2011. szept. 18. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze lehet belőle üzletet csinálni,de nem a youtube-on. hozzálinkelheted a honlapodat, oda tehetsz hirdetést....
2011. szept. 18. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:

A youtube videó egy komoly reklámfelület.

Pusztán azért, hogy elérsz egy nézettséget nem kapsz pénzt, DE elfogadhatsz olyan reklámajánlatokat, amivel elhelyezhetsz reklámokat pl a leírásban stb, és azért fizetnek.

2011. szept. 18. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A Google AdSense programot hozzácsatolhatod YouTube fiókhoz, bloghoz, weboldalhoz, képgallériához, akármihez ha a te tulajdonodat képezi, nem is kell hozzá 1.000.000 megtekintés sem.
2011. szept. 18. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Tudtommal meg éppen, hogy fizetnek jutalékot!!

Na de miért nem közvetlenül nekik írsz egy emílt???

2011. szept. 19. 06:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem beszélek angolul helyesen! :-s
2011. szept. 19. 20:10
 9/9 anonim válasza:
Ez még csak most kezd/kezdett elindulni Magyarországon. Várhatsz míg megkeresnek, de akár jelentkezhetsz is, mert van több cég is. Van ahol nagy a követelmény, de több a pénz, van ahol kisebb és kevesebb a pénz. A megtekintésért fizetnek a feliratkozás nem számít.
2012. júl. 16. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!