Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha be akarnak...

Mit tegyek, ha be akarnak vasalni rajtam 60000Ft-ot "jogtalanul"?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy levelet, hogy 60000Ft-tal tartozom egy oldalnak. A hirdetést (lakás) egy éve adtam fel 15 évesen és sehol sem láttam az oldalon, hogy FIZETNEM KELL minden hónapban 4500Ft körüli összeget. Az email címet amire kaptam az értesítéseket nem használtam, mert nem tudtam belépni. Tegnap alaposan átnéztem az oldalt és a licence-be van a legalján apró betűkkel leírva? Tegnaptól számított 5 napon belül fizetnem kell vagy 100 ezer fölé is mehet az összeg. a hirdetésem nem tudom törölni, mert amíg nem fizetek nem is törölhetem!? Segítsetek mert fogalmam sincs holnapig hogy kaparjak össze ennyi pénz? Most mit tegyek?
2011. szept. 15. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor te most 16 éves vagy?

NE FIZESD KI!

Egyrészről ezeket a tolvaj g3ciket már elmarasztalták a hatóságok, másrészt mert te mint 18 év alatti személy nem is köthetsz semmiféle hasonló szerződést, ergo az érvénytelen.

Itt is olvashatsz róla:

[link]

2011. szept. 15. 23:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen 16 éves vagyok. Most kaptam tőlük egy levelet, miszerint 3 havi részletfizetési lehetőséget kapok amit minden hónap 20.-áig kell befizetnem. Legalább nyerek egy kis időt, amíg nem tudok valamit lépni. Sajnos nem merek csak úgy "nem fizetni" amíg konkrét dolgot nem tudok meg arról, hogy mi lesz ha nem fizetek?! Jólenne ha semmi sem történne, de valahogy félek, hogy ezek a mocskok kisemmiznek majd és megnyernék még a pert is...AZ BIZTOS, HOGY TENNI FOGOK AZÉRT, HOGY ELTŰNJENEK A VILÁGRÓL!
2011. szept. 16. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
mivel nem vagy nagykorú SEMMIT NEM TEHETNEK, nehogy már kifizesd, épp erre számítanak, hogy majd lesz valaki, aki besz@rik tőlük és kifizetik. tenni nem fognak semmit, mert ők is tisztában vannak vele, hogy tisztességtelenül járnak el !
2011. szept. 17. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Énis ezzel nyugtatom magam.

Valamint hogyan engedtek regisztrálni/hirdetést feltenni, nagykorú beleegyezése nélkül.

Miért 1év után küldenek ki, ilyen horribilis összeget? S miért nem törölneka rendszerből ha ennyivel tartozom?

Miért nem kaptam semmi kézzel foghatót róla, hogy tartozom nekik,csak elektronikus levélben?

Ha elfelejtem a jelszavamat, honnan tudom hogy kapok az emailemre felszólítókat?

Nemvágom,de nemis érdekel. Csak lesz már ebből valami, ha már ennyien vagyunk ,akiket átb@sztak. (:

2011. szept. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!