Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha külföldön élek, és Magyaror...

Ha külföldön élek, és Magyarországon van tartozásom, lehet belőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Mobil szolgáltatónál van tartozásom.
2011. szept. 14. 14:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem telt még el 5 év se a T-Mpbile-nál,se a BKV-nál.

Mi az a nav? :S

Online megtudom szüntetni a magyarországi lakcímemet?Ha nem akkor személyesen lehet csak?

HOgyan tudom ezt az önellenörzést csinálni?

Bocs hogy ennyire tudatlan vagyok,pont ezért is kérdezek ennyit.Ès nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Fel is pontoztalak :)

2011. szept. 14. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem telt még el 5 év se a T-Mpbile-nál,se a BKV-nál." az szar ügy, akkor behajtható

"Mi az a nav? :S " nemzeti adó és vámhivatal (vagyis apeh+vpop összeházasodva)

"Online megtudom szüntetni a magyarországi lakcímemet?" talán (ezt nem tudom), ha van ügyfélkapu regisztrációd, ha nincs, akkor csak személyesen tudsz regisztrálni ügyfélkaput is

"Ha nem akkor személyesen lehet csak? " igen

"HOgyan tudom ezt az önellenörzést csinálni? " nyomtatványt és a nyomtatványletöltő programot letöltöd az apeh honlapjáról és kitöltöd, postán ajánlva beküldöd nekik

gyere haza és bízz meg egy ügyvédet az intézkedéssel

2011. szept. 14. 15:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi.Tehát ha teljesen kijelentkezek magyarországról,és mindent kifizettem,akkor már semmivel nem b*szogathatnak ugye?
2011. szept. 14. 15:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. szept. 14. 15:34
 15/21 A kérdező kommentje:
A tb-nek nem találok semmi e-mail címet.Vagy ezt tényleg személyesen kell elintéznem,tehát utazhatok haza ilyen apróságok miatt? :S :(
2011. szept. 14. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha már külföldön élsz, embereld meg magad és fizesd ki. Hamár volt képed ingyen utazni, és ingyen pofázni akkor ahhoz is legyen hogy kifizesd.
2011. szept. 18. 21:12
 17/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:12

Egy szóval nem mondtam hogy nem akarom kifizetni

2011. szept. 19. 08:29
 18/21 anonim válasza:
én is ebben a ciben járok minimum fél milliós tartozásom van és angliába akarok költözni de gondolom ha költözöm azt ugyis meg kell adni valahol hova költözöm és tudni fogják jelenleg is fogják a fizumból a tartozást és odakint nem fognák le ugyanígy ?
2012. jan. 6. 13:52
 19/21 A kérdező kommentje:
ha jól tudom,nem fogják le.èn is kint élek,és mivel jobban keresek mint otthon,ezért megálapodtam az egykori pannon-nal hogy részletekben kifizetem.
2012. jan. 8. 21:08
 20/21 anonim válasza:

Van lakásod,autód,bármi nemű ingatlanod,tulajdonod Magyarországon?

Ha nincs hülye lennél fizetni ezeknek a szemétládáknak.

Hol és hogyan hajtanák be rajtad?Sehogy! Gondolom a T-mobile nem fogja az utcákat járni Angliában,hogy téged megtaláljon a pitiáner tartozásod miatt! Sacc,mennyivel lóghatsz összességében?

2012. márc. 4. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!