Ha külföldön élek, és Magyarországon van tartozásom, lehet belőle valami bajom?
Nem telt még el 5 év se a T-Mpbile-nál,se a BKV-nál.
Mi az a nav? :S
Online megtudom szüntetni a magyarországi lakcímemet?Ha nem akkor személyesen lehet csak?
HOgyan tudom ezt az önellenörzést csinálni?
Bocs hogy ennyire tudatlan vagyok,pont ezért is kérdezek ennyit.Ès nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Fel is pontoztalak :)
"Nem telt még el 5 év se a T-Mpbile-nál,se a BKV-nál." az szar ügy, akkor behajtható
"Mi az a nav? :S " nemzeti adó és vámhivatal (vagyis apeh+vpop összeházasodva)
"Online megtudom szüntetni a magyarországi lakcímemet?" talán (ezt nem tudom), ha van ügyfélkapu regisztrációd, ha nincs, akkor csak személyesen tudsz regisztrálni ügyfélkaput is
"Ha nem akkor személyesen lehet csak? " igen
"HOgyan tudom ezt az önellenörzést csinálni? " nyomtatványt és a nyomtatványletöltő programot letöltöd az apeh honlapjáról és kitöltöd, postán ajánlva beküldöd nekik
gyere haza és bízz meg egy ügyvédet az intézkedéssel
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:12
Egy szóval nem mondtam hogy nem akarom kifizetni
Van lakásod,autód,bármi nemű ingatlanod,tulajdonod Magyarországon?
Ha nincs hülye lennél fizetni ezeknek a szemétládáknak.
Hol és hogyan hajtanák be rajtad?Sehogy! Gondolom a T-mobile nem fogja az utcákat járni Angliában,hogy téged megtaláljon a pitiáner tartozásod miatt! Sacc,mennyivel lóghatsz összességében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!