Aktív-e még a bankkártyám, illetve a számlám?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a bankkártyám aktív-e még, vagyis tudom-e használni?
A helyzet az, hogy kb egy évig nem használtam, és most arra szeretném utaltatni az ösztöndíjam és nem tudom, hogy aktív-e a kártyám!
A bankkártyán van egy olyan, hogy "expiration 08/13"...ebből arra következtetek, hogy 2013.08-ig érvényes, de nem tudom, használható-e akkor is, ha nem használtam egy évig, nem blokkolták-e le:-S
Előre is köszönöm!
2011. szept. 6. 19:39
1/3 anonim válasza:
Nem blokkolják le. Különben sem a kártyára kell utalni, hanem a számlára.
2/3 anonim válasza:
viszont, attól hogy nem használtad a bankszámlád, a díjakat vonták, ha nem ingyenes volt a számlavezetési díj
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
MA felhívtam a bankot és megérdeklődtem, de sajnos már blokkolták:(
2011. szept. 7. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!