Matematikával és logikával lehet pénzt lopni? Pl így!
Figyelt kérdés
Fel akarok váltattni egy nagy összegű pénzt pl 1000resekre. Az 1000resek közül párat mégkisebbre, de aztán valamit visszaváltok és 10percen át így trükközgetek ide oda váltatok, amjd megelékszem és távozok több pénzela zsebemben mint amennyi volt. Hallottam egyszer valaki csinált ilyet a városban :D. Nagy matekzsenik, ilyet lehet :D?2011. szept. 6. 18:34
11/14 anonim válasza:
és mi van akkor, ha nem+, hanem - tízezerrel sétálsz ki?
12/14 anonim válasza:
egyébként, amit leírsz, az se nem matematika, se nem logika, hanem szimpla lopás.
ha a pénztáros téved, akkor a hiányt a saját pénzéből kell fedezni. ha te tisztában vagy azzal, hogy tévesen kaptál vissza, akkor ez semmiben sem különbözik attól, mintha a zsebéből loptad volna ki azt az összeget...
13/14 anonim válasza:
Lehet. Az a neve, hogy trükkös pénzváltás. Egyszer engem is át akartak így cseszni 10000 ft-tal. Úgy összezavarják az embert, hogy csak nézel. Az volt a szerencsém, hogy már a végére azt sem tudtam, hogy fiú vagyok vagy lány, így hamar felvetettem a kasszámat. Rábaszás volt, mert addig az ürge saját pénzét sem adtam vissza, amíg ki nem derült mennyi jár neki. Bezzeg mikor látta, hogy gáz van, mert számoltatom a pénzem, már tudott az ablakon kopácsolni, hogy valóban nem jár, nekem van igazam. Jobb, ha tudod, hogy büntetendő, ez lopás, ha lebuksz simán börtönbe kerülsz. Mint a példám is mutatja, le lehet bukni.
14/14 anonim válasza:
Még az ezresekig ok, felváltom de ha tovább szenvednél, elzavarnálak a fenébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!