Az szabályos, hogy szept.15. a meghirdetett jelentkezési határidő, de már felvettek valakit?
Aug. 29-én hirdettek meg egy állást szept. 15-i jelentkezési határidővel. Én ma akartam bevinni személyesen a pályázatom, gondoltam előtte telefonálok, erre mondják hogy már betöltötték...
Egyébként közintézményről, iskoláról van szó.
Szerintem nem szabályos, de ez a munka megszerzése szempontjából neked majdhogynem lényegtelen. A közintézményeknek mindenképp pályázatot kell hirdetniük a munkáról, és ezt megteszik akkor is, ha már régen betelt az állás, és pontosan tudják ki fogja betölteni. A pályázat jelentkezési határidejéig elvileg minden pályázatott fogadniuk kell, majd ezt követően dönteni. Ha azt mondták volna, add be a pályázatott, akkor sem lenne tiéd az állás, mint ahogy jelen esetben sem. Sajnos ez így működik, csókosnak kell lenni.
(Van ismerősöm aki ilyen pályázatokat fogad, ezért tudom biztosra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!